Q - a könyv borítója

Q - A könyv

Útinapló

Programok

Bazsu üzenete

Írások

Vélemények

E-mail

English


eXTReMe Tracker

BAZSU ÜZENETE
Q Q Q

Ismét olyan világhelyzet alakult ki, hogy a megelőzésre figyelmeztető sorokat komolyan kell venni! Minden emberen múlik, és mindenki tehet azért, hogy ne váljanak valóra az előre jelzett események! Minden embernek lelkiismereti kötelessége, hogy lehetőségei, kapcsolatai, ismeretei szerint tegyen is ezért! Régóta jönnek az üzenetek közvetítőkön keresztül a világ minden részén. Ezekből számos dolog már megvalósult, most nem lehet felelőtlenül kezelni a jószándékú "jóslatokat"! A létünkről van szó!

Q Q Q

Szeretném, ha ezúttal nem csak pusztába kiáltott szó maradna a Q című könyvben lejegyzett szellemi üzenet! 1990 óta folyamatosan, különböző médiumokon keresztül jeleztem a szellemi világ üzenését. Amit elmondtam, eddig minden megvalósult, mégsem tapasztaltam semmi hatását. Az emberek úgy álltak hozzá, mintha meg sem hallották volna, mintha meg sem történt volna.
A Q könyv is azért jelent meg, hogy az addig még be nem következett események elkerülhetők legyenek. Az üzenetek elég sötét jövőt vetítenek elő, ha az emberiség nem ragadja meg a szellemi mentőszálat, s nem fogadja és fontolja meg a szellemvilág tanítását, figyelmeztetését.
Azt tapasztaltam a mindennapi munkám során, hogy az embereket csak a saját sorsuk érdekli, hiába próbálom felhívni figyelmüket más üzenetekre, különböző módon kivonják magukat a felelősség alól. Van, aki szerint nehéz a könyvet olvasni, a többség azt mondja, egyedül mit tehet egy ember, van, aki úgy gondolja, nem szállhatunk szembe a sors által megírt dolgokkal. Pedig az Égi hírek szerint van mentőszál, és az emberek hozzáállásán, cselekedetein múlik a jövő nagy része. Az ember a szabad akaratával cselekszik, hoz létre dolgokat a sors támogató, tiszta rendű programja mellett vagy ellenére - ezt gyakran hajlamosak vagyunk elfelejteni!
Tapasztalatom szerint leginkább meg sem próbálkoznak elgondolkodni, előretekinteni, csak a könnyű, mese- és regényszerű becsomagolt, szellemi irodalommal táplálkoznak. Nem elég az embernek elfogadni azt, hogy mások tapasztalatából, olvasottságából okuljon, s azt hinni, attól a szellemi ezoterikus valóság megnyílik számára. Nem nyílik meg magától! Tájékozott műkedvelő lehet, de igaz tudáshoz nem juthat. Azt kemény munkával, türelemmel, tanulással, bölcselkedéssel, és tapasztalással lehet megszerezni, kiérdemelni. Ez a könyv ezt nyújtja, ha valaki hajlandó rá időt áldozni, tudom, meglesz az eredménye. Magam is végigjártam az útját fáradtságot, időt nem kímélve. Való igaz, nem tézis, nem irodalmi fogalmazás, nem okoskodás, nem fantázia szüleménye - puszta valóság, égi hír, magyarázat, értelmezés nélkül, igaz szellemi nyelven lejegyzett tanítás és prófécia.

Q Q Q

Sokan úgy gondolják - itt Magyarországon is - hogy messze vagyunk a világban zajló eseményektől, a háborúk, katasztrófák területétől. Nem érezzük át azoknak az embereknek a terhét, tragédiáját, mint ahogy a történelem során sokszor. Felelőtlenül, érzéketlenül álltunk a dolgokhoz, hibásan döntöttünk, pedig a végén végül rajtunk is csattant az ostor. A mai világban álom azt hinni, hogy elhatárolódhatunk bármitől, ami rajtunk, életterületünkön kívül esik, mindenképpen hatása van ránk. Az emberek nincsenek tisztában a veszéllyel, úgy viselkednek, akár a gyerekek. A dolgok pedig megtörténnek. Ma már, ilyen technikai eszközök mellett, nincs távolság. Elfelejtettük Csernobilt, ami bár elég messze volt tőlünk, mégis jelentős hatással volt ránk, s más országokra is. Ma is érezzük a hatását.
Az üzenetek arra figyelmeztetnek, hogy ha az emberiségnek nincs kellő megfontolása, nincs tekintettel a jövőre, olyan körülményt teremt, hogy atomháború veszélye fenyeget és a további lét lehetősége veszik
Nagyon sokan félnek a rossz hírektől, ahelyett, hogy bármit is tennének azok elkerülése érdekében.

Kérlek benneteket, olvassátok figyelmesen - tiszta szívvel és lélekkel a könyvet, a benne levő tanítások, üzenetek, előrejelzések segítenek abban, hogy közös erővel megoldást találjunk arra, hogy jobb, tisztább jövőt, és igaz világot hozzunk létre és elkerüljük a visszafordíthatatlan katasztrófát.

Q Q Q

Bazsu válasza egy kutató levelére:

Az Isten nem akarja elpusztítani a világot, csak akkor, ha már az életben, a lét terében az emberi önzés, a figyelmetlenség, a konokság, és a pénzértéken alapuló életvitel, az annak érdekében történő romboló cselekedetek olyan viszonyokat teremtenek, hogy a teremtését, annak fejlődési lehetőségét veszélyezteti az ember. Ugyanilyen élet volt a Holdon, a Marson, sőt más bolygón is, és azért halottak ezek is, mert nem fogadták meg a tanítást, csak romboltak. A könyv üzenetei világosan megírják, hogy nem lesz többé emberi faj, ha....., nem lesz az életnek tere.
DZYAN könyve ír az olyan emberekről is, mint én vagyok, akik a jövő képmásai. Nem tudok én egyedül a világon semmit tenni, főleg akkor nem, ha az olyan emberek, akik érintettek, elaltatják magukat azzal, hogy az Isten úgyis elpusztítja azt, ami nem tetszik neki, és újrarendezi a világot. Az egész Univerzum olyan koszos, annyi negatív rezgést őriz már az évmilliárdok során elkövetett hibák miatt, hogy új teremtésnek nincs lehetősége.
Szerintem nem véletlen, hogy mentőszálról üzennek, hogy figyelmeztetnek, hogy megpróbál a szellemvilág figyelmet kelteni, hogy megüzeni a bajok okát, hogy más értékrendet vár el a legnagyobb teremtett csodájától, az embertől, hogy a múlt tapasztalataira is példaképpen hivatkozik. Nem véletlen, hogy újra leüzent a szellemi védő, irányító, őrző világ.
Nem tudom, Te hogyan cselekedsz akkor, ha azt mondják Neked, ne menj a szakadék szélére, mert felázott, és lecsúszhatsz, mert én nem megyek ki a szakadék szélére, ha figyelmeztetnek, és tudom, hogy előtte nagy eső volt! Nem az Istenek döntötték el a történelem során, hogy legyenek háborúk, hogy mérgező anyagok kerüljenek a földbe, hogy az emberi világ ilyen érdekvilággá alakuljon, hogy a normák, törvények, a rend, az érték, mérték így elfajuljon. Ezt az ember a saját szabad akaratának a döntésével teremti! Nincs alázatpróba, hanem leckéztetés van, mégpedig azért, mert az ember többszöri figyelmeztetésre sem hallja meg az "Égi dalt"!
Én tudom, hogy lehet tenni ezért a világért, és nekünk kell tenni, nekünk kell nyitni, nekünk, az olyan embereknek, akiknek a " más-világ" nem lila köd, hanem létező valóság, még akkor is, ha nem tapintható, csak érzékelhető, de ha kell, megmutatja magát a matériában is!
Az alázat megalkuvást szül, ha nem érzi az ember az Égi mását, annak a tudaton (szellemen) keresztül hullámzó irányító, védő, alkotó, teremtő erejét, rezgését, hisz az az erő, az a tudás, az a bölcsesség, az a fényesség, az az óvó képesség, az a teremtés bennünk emberekben ölt
testet!
Csak az anyag elfáradt, a múlt során bepiszkolódott, beporosodott terhe gátolja az Isteni Fény útját, tisztító fényét, a ragyogást!

Q Q Q
 
Q Q Q